23.09.2010. / 16:27

Autor: Hina

Reno Sinovčić kazneno prijavljen zbog prijetnji i utjecaja na svjedoke

Reno Sinovčić je, inače, prije 20-ak dana priveden istražnom sucu Vladimiru Mikolčeviću koji ga je nakon jednosatna ispitivanja pustio s obrazloženjem kako nema zakonskih uvjeta za određivanje pritvora

Reno SinovčićReno SinovčićOpćinsko državno odvjetništvo u Zadru danas je kazneno prijavilo Renu Sinovčića, vanjskog suradnika NK Zadar, vlasnika medijske kuće VOX i HDZ-ova predsjednika novigradskog općinskog vijeća.

Kako se doznaje od državnog odvjetnika Trpimira Kučine, 50-godišnji Reno Sinovčić prijavljen je zbog sprječavanja dokazivanja.

Naime, sumnja se da je prijetnjama i obećanjem dara utjecao na svjedoke i oštećene na davanje lažnog iskaza u postupku koji se zbog iznude vodi protiv pritvorenog Zlatka Lisice (32).

Reno Sinovčić je, inače, prije 20-ak dana priveden istražnom sucu Vladimiru Mikolčeviću koji ga je nakon jednosatna ispitivanja pustio s obrazloženjem kako nema zakonskih uvjeta za određivanje pritvora.

Vezane vijesti

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Metalfest Hrvatska 2012 - jeftinije ulaznice do 01. 06.

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika