23.09.2010. / 22:05

Autor: Ana Smrečki

Holy: Milanović mi nije prigovorio zbog aktualca, zadovoljan je predstavom u Saboru

Holy pojašnjava da Milanovićev istup nije shvatila ni kao prigovor ni kao ispriku HDZ-u. Smatra da je on na taj način želio ispasti maksimalno korektan, držeći pritom razinu komunikacije koja ne ide ispod pojasa

Nakon burnih reakcija, doživjeli smo i to da se šef SDP-a MIlanović ispričao, na čuđenje svih prisutnihNakon burnih reakcija, doživjeli smo i to da se šef SDP-a MIlanović ispričao, na čuđenje svih prisutnihNe jenjavaju reakcije na najžešću saborsku raspravu u povijesti. Bilo je tu svega, no kap koja je prelila čašu, bila je izjava SDP-ove Mirele Holy koja je premijerki poručila da se poglavlje o pravosuđu u pregovorima s EU neće zatvoriti sve dok se iza rešetaka ne strpa polovica aktualne Vlade.

Nakon burnih reakcija, doživjeli smo i to da se šef SDP-a ispričao, na čuđenje svih prisutnih. Njegova isprika još uvijek visi u zraku, a Mirela Holy dan kasnije poručuje da ne vidi ništa sporno u njegovom istupu. Otkriva i da se nakon saborskog aktualca čula s Milanovićem, koji je zadovoljan postignutim, piše Večernji list.

Istodobno, Holy ističe da Milanovićev istup nije shvatila ni kao prigovor ni kao ispriku HDZ-u. Smatra da je on na taj način želio ispasti maksimalno korektan, držeći pritom razinu komunikacije koja ne ide ispod pojasa. Dodaje da Milanović kao šef stranke ima veću odgovornost prema Saboru, za razliku od zastupnika koji sjede u njemu.

Da se Milanović nije ispričao HDZ-ovcima zbog izjave zastupnice Holy, mišljenja je i SDP-ov Zvonimir Mršić. Smatra da je njihov šef reagirao na najispravniji mogući način u trenutku kada je situacija kulminirala. SDP-ovi 'veterani' Antun Vujić i Željka Antunović istup svog šefa nisu željeli komentirati.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 24.09.10. 06:58

ovu holy trebalo bi staviti da glumi i nekom hororu sa milanovićem


registracija
16/6/10

nosonja, 24.09.10. 07:50

Čmarko,pa već glume u horroru ,on se zove; "Hrvatska u raljama HDZ-a".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika