24.09.2010. / 12:27

Autor: Hina

L'Oreal otvorio prvu tvornicu u Rusiji

"Proizvodni kapacitet je 120 milijuna jedinica u 2010., a ta brojka će se sljedeće godine udvostručiti", rekao je direktor poslovanja L'Oreal grupe Jean-Philippe Blanpain

L'Oreal širi proizvodnju u RusijuL'Oreal širi proizvodnju u RusijuFrancuski kozmetički gigant L'Oreal otvorio je u četvrtak u Rusiji prvu tvornicu, u kojoj će proizvoditi proizvode za njegu kose za ključna tržišta bivšeg Sovjetskog Saveza.

Tvornica će proizvoditi šampone, regeneratore i boje za kosu za Rusiju, Gruziju, Ukrajinu i Kazahstan, rekao je Pierre Haller, industrijski direktor kompanije u Rusiji.

Vrijednost investicije iznosila je 26 milijuna dolara (19 milijuna eura), rekao je direktor na otvaranju tvornice u industrijskom parku u regiji Kaluga jugozapadno od Moskve.

"Proizvodni kapacitet je 120 milijuna jedinica u 2010., a ta brojka će se sljedeće godine udvostručiti", rekao je direktor poslovanja L'Oreal grupe Jean-Philippe Blanpain.

Prošle je godine L'Oreal u Rusiji, njegovom osmom tržištu po veličini, ostvario prihode od 563 milijuna eura.

Vezane vijesti

L'Orealu zabranjena reklama jer je model 'presavršen'

L'Orealu zabranjena reklama jer je model 'presavršen'

Oglas za L'Orealovu kremu protiv bora sa savršenom oscarovkom glumicom Rachel Weisz ipak je pretjeran, zaključili su stručnjaci za reklamne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika