24.09.2010. / 13:18

Autor: Nacional.hr

Novost jesenskog zagrebačkog velesajma je sajam Mystic

Na zajedničkom štandu u paviljonu br. 6 posjetitelje očekuje svakodnevni atraktivni program: radionice kuhanja uz degustaciju, zanimljiva predavanja i promocije knjiga vodećih stručnjaka...

Autor:
Jurica GaloiĆ/PIXSELLAutor: Jurica GaloiĆ/PIXSELLU sklopu 86. jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma na kojem se do 26. rujna predstavlja više od 500 izlagača iz 29 zemalja, održava se i novi sajamski projekt Mystic. Riječ je o međunarodnom sajmu alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti, koji će se održati od 22. do 26.9. u paviljonu br.6.

Tamo će svoje proizvode predstaviti i tvrtke Makronova, Biovega i Planetopija, koje će po prvi put na jednom mjestu predstaviti životnu filozofiju i zdrave vještine utkane u širok asortiman njihovih proizvoda i usluga.

Na zajedničkom štandu u paviljonu br. 6 posjetitelje očekuje svakodnevni atraktivni program: radionice kuhanja uz degustaciju, zanimljiva predavanja i promocije knjiga vodećih stručnjaka, promotivni kozmetički tretmani, besplatna savjetovanja uz mini-tretmane lica, besplatni shiatsu tretmani, bio&bio prodajni štand i mnoštvo informacija o ekološkim proizvodima, prodaja kolača, sendviča, kruha, zimnice i još mnogo toga…, a moći ćete se upoznati i počastiti proizvodima i uslugama po sajamskim cijenama.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika