24.09.2010. / 15:08

Autor: Andrea Belin

Pittova bivša u šoku: Angelina Jolie pružila Jennifer Aniston 'ruku pomirenja'

Ukoliko je za vjerovati neimenovanom izvoru Angelina Jolie je zvijezdi humoristične serije 'Prijatelji' poslala pismo u kojem ju nagovara da bi bilo krajnje vrijeme da zakopaju 'ratnu sjekiru'

Angelina JolieAngelina JolieNakon pet godina, koliko je prošlo otkako je Angelina Jolie započela ljubavnu vezu s Bradom Pittom, odlučila je 'zakopati ratnu sjekiru' s njegovom bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Ukoliko je za vjerovati neimenovanom izvoru Angelina Jolie je zvijezdi humoristične serije 'Prijatelji' poslala pismo u kojem traži 'ruku pomirenja'.

Brad Pitt ju je navodno podržao u ovoj odluci, a reakciju njegove bivše supruge tek ćemo vidjeti. Zasad je samo poznato da je Aniston ostala šokirana.

Inače, Pitt i Jennifer Aniston upoznali su se 1998. godine, a dvije godine kasnije su svoju ljubav okrunili brakom.

Mjesec dana nakon što je Aniston podnijela zahtjev za razvod braka, u travnju 2005. godine, jedan od najpoželjnijih glumaca je započeo vezu s Angelinom Jolie koju je upoznao na snimanju filma ' Gospodin i gospođa Smith'.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika