24.09.2010. / 16:37

Autor: Hina

Grčki vozači kamiona u štrajku blokirali najveću luku u zemlji

Grčki vozači kamiona blokirali su u petak u najvećoj grčkoj luci ukrcaj i iskrcaj stotina tona tereta za grčke otoke nastavljajući tako svoju borbu protiv novog vladinog zakona koji liberalizira tržište prijevozničkih usluga i konkurenciji otvara njihov sektor.

Grčki vozači kamiona ponovno štrajkajuGrčki vozači kamiona ponovno štrajkajuGrčki vozači kamiona blokirali su u petak u najvećoj grčkoj luci ukrcaj i iskrcaj stotina tona tereta za grčke otoke nastavljajući tako svoju borbu protiv novog vladinog zakona koji liberalizira tržište prijevozničkih usluga i konkurenciji otvara njihov sektor.

Stotine vozača kamiona blokiralo je oko 200 teretnih vozila u luci Pirej. Obećali su i drugi tjedan nastaviti štrajk zbog reformi koje su u srijedu glasovanjem ozakonjene. U luci je ostalo blokirano više od 5000 kontejnera.

Izvješća kažu da su na prostoru luke raspoređeni policija i pripadnici obalne straže kako bi se pokušalo spriječiti štrajkaše da zaustavljaju vozila koja napuštaju luku.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika