24.09.2010. / 17:20

Autor: Hina

Piloti iz bolnice pušteni kućama: 'Dobro su, i psihički i fizički'

Ravnatelj KB Dubrava Milan Kujundžić izjavio je za Hinu da se piloti fizički i psihički osjećaju dobro

Autor:
Premijerka Jadranka Kosor posjetila je pilote tijekom današnjeg dana: Slavko Midzor/PIXSELLAutor: Premijerka Jadranka Kosor posjetila je pilote tijekom današnjeg dana: Slavko Midzor/PIXSELLDvojica pilota MIG-a 21, koji su se jučer srušili tijekom vojne vježbe pokraj vojnog poligona u Slunju, puštena su tijekom poslijepodneva iz Kliničke bolnice Dubrava u koju su lakše ozlijeđeni prebačeni nakon nesreće.

Ravnatelj KB Dubrava Milan Kujundžić izjavio je za Hinu da se piloti fizički i psihički osjećaju dobro.

Tijekom prijepodneva pilote su u bolnici posjetili predsjednica Vlade Jadranka Kosor i ministar obrane Branko Vukelić, načelnik Glavnog stožera OS RH general Josip Lucić te savjetnik predsjednika Republike za obranu Zlatko Gareljić.

Satnik Igor Trošelj i natporučnik Marijan Kudlik tom su se prigodom zahvalili kolegama iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te bojni za specijalna djelovanja na brzoj akciji spašavanja zbog čega su svega sat i pol nakon nesreće bili prebačeni helikopterom u Zagreb.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika