27.09.2010. / 09:23

Autor: Branka Prica

Video: Romansa između Davora Šukera i Maje Cvjetković

U novom broju, koji na kioske izlazi u ponedjeljak, Extra otkriva kako Šuker i Maja Cvjetković svoju romansu niti ne pokušavaju sakriti od javnosti pa su prošloga tjedna viđeni zajedno na nekoliko posjećenih lokacija u Zagrebu

Davor Šuker i Maja CvjetkovićDavor Šuker i Maja CvjetkovićNekadašnji nogometaš i jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj Davor Šuker odnedavno je u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Kako u novom broju ekskluzivno otkriva magazin Extra, novi par svoju romansu niti ne pokušava sakriti od javnosti pa su prošloga tjedna viđeni zajedno na nekoliko posjećenih lokacija u Zagrebu. U četvrtak su bili na poslijepodnevnom piću u kafiću Flores, a dan kasnije proveli su skupa čitavu večer.

Večerali su u restoranu People's, gdje su se, osim gurmanskim užicima, prepustili i izmjenjivanju nježnosti.

Davor Šuker lijepu je manekenku držao za ruku, spontano dodirivao, i nekoliko puta strastveno poljubio naočigled brojnih posjetitelja kluba People's. Ona se u njegovom društvu doimala opuštenom i sretnom, te su nakon jedan sat poslije ponoći zajedno napustili klub i odvezli se njegovim autom do Jaruna.

Tamo su proveli ostatak večeri u diskoteci Gallery, te su se zaputili u narodnjački klub Ludnica. Par se očigledno lijepo zabavljao u svom noćnom izlasku, a čitavo vrijeme dok su u klubovima plesali i pili, nisu izostajali zagrljaji i poljupci.

Video:Danijel Popek

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Marković podnio ostavku, Šuker novi predsjednik

Marković podnio ostavku, Šuker novi predsjednik

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Vlatko Marković, na sjednici Izvršnog odbora stavio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika