27.09.2010. / 07:00

Autor: Maja Profuntar

Vjenčanja: 'Slavne mladenke pomažu djeci'

Od 1. do 3. listopada na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam Dani vjenčanja s dvjestotinjak izlagača; na dobrotvornoj modnoj reviji poznate će osobe nositi vjenčanice i svečana odijela, a sav će prihod biti uplaćen Klinici za dječju kirugiju Klaićeve bolnice u Zagrebu

O danu kad će prvi put odjenuti vjenčanicu mašta gotovo svaka djevojčica i djevojka, a taj se san ostvario i trima poznatim Hrvaticama - pjevačici Danijeli Pintarić, voditeljici i glazbenici Idi Prester te manekenki i spisateljici Dvini Meler.

Ekskluzivno za Extru pozirale su u raskošnim vjenčanicama u kojima će u petak, 1. listopada, prošetati na velikoj dobrotvornoj modnoj reviji koja se održava u sklopu nadolazećih Dana vjenčanja. Spomenuta manifestacija održavat će se od 1. do 3. listopada u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma. Prema riječima organizatorice Dijane Pavković, Dani vjenčanja zamišljeni su kako bi budućim mladencima na jednom mjestu prezentirali sve usluge koje bi im mogle zatrebati za njihov najsretniji dan - vjenčanice, večernje haljine, muška odijela, dekoracije, fotografe, slastice, limuzine, šatore, restorane, cateringe, plesne škole, glazbenike, turističke agencije te hotele - za što će se pobrinuti dvjestotinjak izlagača. Sajam se otvara u petak, 1. listopada, u 15 sati, a cijena ulaznice je simbolična, svega 10 kuna.

Pola iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Klinici za dječju kirurgiju Klaićeve bolnice u Zagrebu, kao i prihod prikupljen na humanitarnoj modnoj reviji koja je najavljena u petak u 20:30 sati. Reviju će voditi Vlatka Pokos, a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će prošetati i Iva Šulentić, Nevena Rendeli, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec i Saša Ćeramilac.

Tijekom Dana vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa - modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređeni štand, prezentacije Plesnog centra Ritam, akcija Budi mladenka u kojoj će se jedna posjetiteljica imati prilike urediti kao mladenka, kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade - vjenčanicu, prstenje i romantični vikend u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik. Kompletan raspored događanja možete pogledati na www.danivjencanja.com.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika