26.09.2010. / 11:16

Autor: Hina , Nacional.hr

Izvan životne opasnosti: Suprug koji je ubio HTV-ovu novinarku će se izvući

Napomenuo je kako je osumnjičenik, koji si je, nakon tragičnog događaja, i sam nanio nekoliko reznih rana, zadobio teške tjelesne ozljede, ali je nakon liječničkih zahvata u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) izvan životne opasnosti

Autor:
Krunoslav Petrić/PIXSELLAutor: Krunoslav Petrić/PIXSELLZa ubojstvo novinarke Hrvatske televizije (HTV) Mirele Sršić-Kovač, koje se dogodilo jučer u Belom Manastiru, osumnjičen je njezin 51-godišnji suprug Zvonko Kovač, izvijestila je danas osječka-baranjska Policijska uprava (PU), ne navodeći imena žrtve i osumnjičenog.

Službenik za odnose s javnošću te PU Marko Ćaleta kazao je Hini kako je, nakon dovršenog očevida na mjestu događaja, potrebno obaviti dopunska vještačenja i obdukciju, ali da je, temeljem dosad prikupljenih saznanja, utvrđena osnovana sumnja da je 40-godišnju novinarku osječkog dopisništva HTV-a usmrtio njezin 51-godišnji suprug.

Napomenuo je kako je osumnjičenik, koji si je, nakon tragičnog događaja, i sam nanio nekoliko reznih rana, zadobio teške tjelesne ozljede, ali je nakon liječničkih zahvata u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) izvan životne opasnosti.

Dodao je kako je osumnjičenik u osječkom KBC-u pod policijskim nadzorom, ali da, zbog svoga psihofizičkog stanja, do sada nije mogao dati iskaz policijskim službenicima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 26.09.10. 13:13

Preživivši,sam je sebi stvorio okolnosti pakla.Još za života.Ubio je a nije imao pravo uzeti ono što nije stvorio.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika