27.09.2010. / 11:03

Autor: Totalsport

Keegan: Rooney je sam kriv za medijski pritisak

Rooneyju je utakmica na Reebok stadionu bila prva gostujuća otkako je u javnosti iskrsnula njegova afera s prostitutkom, a navijači Boltona ispratili su ga zvižducima u nastavku kada ga je Alex Ferguson zamijenio s Federicom Machedom

Wayne RooneyWayne RooneyBivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Kevin Keegan otvoreno je kritizirao napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja.

Riječ je o Rooneyjevim slabim igrama ove sezone (tek jedan postignut premierligaški gol u šest kola), a za koje se u klubu s Old Trafforda pronalazi opravdanje u velikom medijskom pritisku na njega, posebice otkako je u javnost izašla na vidjelo priča da je varao svoju trudnu suprugu s prostitutkom.

- Njegova igra protiv Boltona (2-2) govori mi da nema samopouzdanja. Da bi Manchester pobjeđivao na gostovanjima poput ovog kod Boltona treba Rooneyja koji puca od snage i koji je u punoj snazi, a to nije slučaj - komentirao je Keegan, koji ovih dana radi kao stručni sukomentator.

Za medijski pritisak, kaže Keegan, Rooney si je sam kriv.

- Ne možete imati sve, prodavati prava na svoje vjenčanje medijima i biti eksponirani kada vam odgovara, a onda odjednom reći dosta. Kada jednom krenete s velikom eksponiranošću, onda se toga teško riješiti, stalno ste u novinama.

Rooneyju je utakmica na Reebok stadionu bila prva gostujuća otkako je u javnosti iskrsnula njegova afera s prostitutkom, a navijači Boltona ispratili su ga zvižducima u nastavku kada ga je Alex Ferguson zamijenio s Federicom Machedom.

Vezane vijesti

Ne šali sa Sir Alexom!

Ne šali sa Sir Alexom!

To će vjerojatno biti jedno od najskupljih pića u životu Waynea Rooneyja. Nogometna zvijezda Manchester Uniteda nije smjela na Staru godinu igrati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika