27.09.2010. / 11:52

Autor: Nacional.hr

Kakav usud: Vlasnik Segwaya pao niz liticu i poginuo vozeći popularni dvokotač

Šezdesettvogodišnji britanski milijunaš pronađen je mrtav nakon što je vozeći high-tech skuter pao s litice u rijeku Wharfe u sjevernom Yorkshireu

Jimi HeseldenJimi HeseldenJimi Heselden, šezdesettvogodišnji britanski milijunaš, vlasnik 'Segwayja', tvrtke koja proizvodi čudesno vozilo na dva kotača koje je osvojilo svijet, pronađen je mrtav u nedjelju u blizini svog imanja u Velikoj Britaniji.

Kako javlja britanski mediji, Heselden je poginuo u trenutku kada je, vozeći magapopularni 'skuter', pao s litice u rijeku Wharfe u sjevernom Yorkshireu.

'Da se u rijeci nalazi mrtav muškarac koji je pao s litice javljeno je policiji u nedjelju ujutro oko 10, 40 sati', kazao je glasnogovornik policije i dodao kako je milijunaš poginuo na licu mjesta.

Inače, Heselden je službeni vlasnika Segwayja postao u siječnju ove godine iako je proizvođač high-tech skutera rekao da se kupovina obavila još na Badnjak prošle godine.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika