27.09.2010. / 13:48

Autor: Andrea Belin

Teri Hatcher u problemima: Mama joj pronašla dečka u Dubrovniku

Esther Hatcher zapeo je za oko turistički vodić iz Dubrovnika. Kćeri je odmah poslala fotografiju, no ona nije bila previše oduševljena mladićem

Teri HatcherTeri HatcherGlumica Teri Hatcher je još uvijek slobodna žena, a sama pomisao da 'Očajnoj kućanici' u ljubavnom životu ne cvjetaju ruže, očigledno nervira i njezinu majku Esther Hatcher koja je odlučila krenuti u potragu za zetom.

Nakon 'mukotrpne potrage' sedamdesetpetogodišnja Esther Hatcher je savršenog muškarca za svoju kćer pronašla u Hrvatskoj.

Turistički vodič iz Dubrovnika zapeo joj je za oko dok je tamo bila na odmoru s prijateljicama. Teri je odmah poslala fotografiju, no ona nije bila previše oduševljena mladićem.

'Majka mi je poslala fotografiju vodića i napisala kako je nezahtjevan i pristupačan. Međutim, meni izgleda kao da ima 12 godina i k tome živi u Italiji', komentirala je glumica koja, za razliku od svoje kolegice Eve Longorije, očigledno nije nikada čula za ovu destinaciju koja je posljednjih nekoliko godina postala zanimljiva mnogim hollywoodskim zvijezdama.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika