27.09.2010. / 06:50

Autor: NCL Promo

Uz Rubelj ćevape lakše se radi

Vremena za predah ima malo no kada se ulovi taj trenutak treba ga iskoristiti na najbolji mogući način - uz kvalitetno jelo i piće

Posao u medijima iziskuje konstantnu borbu sa rokovima, žurbu, stres i jurnjavu od jutra do mraka. Vremena za predah ima malo no kada se ulovi taj trenutak treba ga iskoristiti na najbolji mogući način - uz kvalitetno jelo i piće.

Mnogi od nas koriste usluge Rubelj Grilla gdje se posebno pozorno njeguje profesionalni pristup osoblja koje je stručno obučeno, dok je visoka kontrola mesa od strane njihovih i državnih veterinara kod Rubelj Grilla uobičajeni standard. Kao dodatnu sigurnost, dostava svježeg mesa vrši se u specijalnim hladnjačama.

Rubelj grill ima i mogućnost online narudžbe. Ekipe koje vole naručivati ćevape (tradicionlnim) putem telefona imaju u svojem notesu zapisan broj 2911 411 koji im je na raspolaganju od 09-22h.

"Rubelj Grill" osnovan je 1978. godine, tada još kao obrt, s glavnim ciljem pružanja vrhunske ugostiteljske usluge, bazirane na jelima s roštilja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika