27.09.2010. / 21:05

Autor: Ana Smrečki

Linić demanita sam sebe: Ne povlačim se iz politike, ostajem aktivan u stranci

Da stranka ozbiljno računa na tog SDP-ovog 'veterana' potvrdio je i šef najjače oporbene stranke Zoran Milanović. Poručuje da je za neke definitivno došlo vrijeme da se povuku iz politike, naglasivši da još nije kucnuo čas za odlazak Slavka Linića iz SDP-a

SDP-ov Slavko Linić poručio je da se ne planira povuči iz politikeSDP-ov Slavko Linić poručio je da se ne planira povuči iz politikeNakon što je SDP-ov Slavko Linić najavio povlačenje s hrvatske političke scene, brzo se ispravio i demantirao sam sebe. Kada je shvatio da ga šef SDP-a Zoran Milanović nije uvrstio ni u jednu izbornu jedinicu, Linić je 'pustio probne balone' i dobio reakcije koje je podsvjesno priželjkivao.

"Nisam koordinator ni na ovim izborima, kao što nisam bio ni na prošlima. No, to ne znači da se povlačim iz politike. Davno sam rekao da me ne zanimaju fotelje u Vladi, nisam to želio ni u Račanovoj ali, ali sam popustio zbog stranke", poručio je Linić za Večernji list.

Samo dan kasnije od kada je u javnosti odjeknula vijest da je odlučio reći konačno zbogom politici, Linić ističe da ostaje aktivan u stranci, poručivši i da će se angažirati na predstojećim parlamentarnim izborima. Ipak, pojašnjava da zbog neuspjeha na prošlim izborima neće voditi izborni stožer, otkrivši da će tu ulogu preuzeti Predsjedništvo stranke.

Da stranka ozbiljno računa na tog SDP-ovog 'veterana' potvrdio je i šef najjače oporbene stranke Zoran Milanović. Poručuje da je za neke definitivno došlo vrijeme da se povuku iz politike, naglasivši da još nije kucnuo čas za odlazak Slavka Linića iz SDP-a. Očekuje ga u barem još jednom sazivu Sabora, zaključivši da će pn sigurno biti na jednoj od izornih lista.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika