28.09.2010. / 11:32

Autor: Andrea Belin

Bivša supruga Micka Jaggera: Varao me s Carlom Bruni

U autobiografiji 'Moj život u slikama', Jerry Hall je između ostalog otkrila kako ju je popluarni glazbenik varao i sa sadašnjom prvom damom Francuske, Carlom Bruni Sarkozy

Mick JaggerMick JaggerIako je svojedobno govorila kako pikanterije iz bračnog života s Mickom Jaggerom ne planira otkrivati u javnosti, njegova bivša supruga Jerry Hall je u u međuvremenu promijenila mišljenje.

Naime, uskoro će izaći autobiografiju 'Moj život u slikama' u kojoj je između ostalog otkrila kako ju je popluarni glazbenik varao i sa sadašnjom prvom damom Francuske, Carlom Bruni Sarkozy, prenosi Jutarnji list.

Bivša manekenka i glumica koja s glazbenikom ima četvero djece je priznala kako je o njegovim avanturama izvan bračne postelje čitala u medijima. Unatoč svemu, 1990. godine se za njega udala, no kada je saznala da očekuje dijete s Lucianom Morad odlučila ga je ostaviti.

Vezane vijesti

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

U tri godine otkako se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya, bivši fotomodel i pjevačica Carla Bruni mnogo se puta morala suočiti s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika