28.09.2010. / 12:07

Autor: Ivana Matić

Tajna zdravlja Ines Preindl: Ne vjerujem u dijete, nego u dobar životni stil

TV voditeljica otkrila nam je kako joj je rođenje sina Vite promijenilo poglede na zdravlje te kako je mjesec i pol dana nakon što je rodila stala u svoje stare traperice, a 3 mjeseca poslije bile su joj velike

Ines Preindl; Foto: Martina CvekInes Preindl; Foto: Martina CvekTelevizijska voditeljica Ines Preindl trenutačno je u emisiji Hrvatske televizije 'Dobro jutro Hrvatska' gdje radi kao autorica i voditeljica rubrike 'Ines i moda'. Sastoji se od mozaičnih priloga i gostiju iz modnog svijeta.

Osim što se razumije u novitete i modne trendove, pobornica je zdravog stila života. Otkada su ona i njen suprug Krešimir Radošić postali roditelji sinčića Vite, žive smirenim, obiteljskim životom. U kratkom razgovoru za Zdrav život iznijela je svoje stavove i vizije zdravlja i ljepote.

ZDRAV ŽIVOT: Koliko vam je važno zdravlje?

- Što sam starija, to sam svjesnija da je zdravlje zaista najvažnije u životu. Što će ti sve ostalo ako nisi zdrav? Voljela bih biti odgovornija prema sebi i ubuduće češće ići na preventivne preglede.

ZDRAV ŽIVOT: Možete li reći za sebe da zdravo živite?

- Trudim se, pogotovo otkad imam dijete. Najviše se trudim oko prehrane i puno smo na svježem zraku i u dugim šetnjama. Mislim da je to, s obzirom na tempo života, dobar temelj.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Zdravog života!

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika