28.09.2010. / 19:58

Autor: Hina

Ćorluka umjesto Kinga

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenit će Ledleya Kinga na poziciji stopera ukoliko King neće biti spreman za sutrašnji ogled Tottenhama protiv Twentea u Ligi prvaka.

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaHrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka zamijenit će Ledleya Kinga na poziciji stopera ukoliko King neće biti spreman za sutrašnji ogled Tottenhama protiv Twentea u Ligi prvaka.

King se ozlijedio na treningu prošlog petka i još uvijek nije sigurno hoće li u srijedu nastupiti na White Hart Laneu. Ukoliko se King ipak oporavi Ćorluka se vraća na svoje staro mjesto na desni bok.

"Još uvijek nije sigurno hoće li King nastupiti. Ako neće biti spreman na njegovoj poziciji će igrati Charlie (Ćorluka)," kazao je menadžer londonskog kluba Harry Redknapp.

Osim Kinga trenutačno su izvan stroja još četvorica braniča, Younes Kaboul, William Gallas, Michael Dawson i Benoit Assou-Ekotto.

"U posljednje vrijeme imamo velikih problema s ozljedama što nam stvara brojne probleme. No, nekako ćemo se pokrpati. Nemamo pravo na pogrešku," dodao je Redknapp.

U momčadi bi od prve minute trebao biti i Luka Modrić, Niko Kranjčar će priliku čekati na klupi za pričuve, dok će Stipe Pletikosa po svemu sudeći završiti na tribini.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika