28.09.2010. / 23:50

Autor: Totalsport

Liga prvaka, skupina G: Real opet teško, remi Ajaxa i Milana

U 81. minuti je dodavanje Mesuta Özila iskoristio Argentinac Angel di Maria i donio " kraljevskom klubu" i drugu pobjedu. Oba spomenuta igrača ušla su, inače, u igru u drugom poluvremenu

Angel di Maria i Gonzalo Higuain (Foto: Reuters)Angel di Maria i Gonzalo Higuain (Foto: Reuters)Još su jednom nogometaši Real Madrida imali velikih problema s realizacijom, ali uspjeli su se dokopati i druge pobjede u skupini G Lige prvaka. U gostima su svladali Auxerre s 1-0...

Uputili su igrači Josea Mourinha čak 18 udaraca prema vratima domaćih, od toga šest unutar okvira gola, ali kao u gotovo svim utakmicama ove sezone lopta nikako nije htjela preći crtu.

Sve do 81. minute kada je dodavanje Mesuta Özila iskoristio Argentinac Angel di Maria i donio " kraljevskom klubu" i drugu pobjedu. Oba spomenuta igrača ušla su, inače, u igru u drugom poluvremenu.

U drugoj utakmici skupine Ajax i Milan su na Amsterdam Areni odigrali neodlučeno 1-1. Oba su pogotka pala u prvom poluvremenu, a vodstvo su imali domaći nogometaši nakon genijalnog poteza Luisa Suareza.

Urugvajski napadač se u 23. minuti sjurio po lijevoj strani u kazneni prostor, provukao loptu kroz noge Alessandru Nesti i dodao je Marokancu Mouniru El Hamdaouiju koji ju je u konačnici smjestio u mrežu. Ajax je prednost držao 14 minuta, a tada su ga pokopali njegovi bivši igrači, Clarence Seedorf i Zlatan Ibrahimović.

Andrea Pirlo je dubinskom loptom pronašao Seedorfa, a ovaj je s desne strane pronašao švedskog napadača kojem nije bilo teško pogoditi za izjednačenje. Istaknimo još i da je u 15. minuti Milanov Brazilac Robinho izbio sam pred Maartena Stekelenburga, ali je poslao loptu pored gola. U 84. minuti je, pak, vratar nizozemske reprezentacija briljantno obranio udarac Kevin-Princea Boatenga.

Liga prvaka, 2. kolo, skupina G:

Ajax - Milan 1-1 (El Hamdaoui 23 / Ibrahimović 37)

Auxerre - Real Madrid 0-1 (Di Maria 81)

Redoslijed: 1. Real Madrid 6, 2. Milan 4, 3. Ajax 1, 4. Auxerre 0.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika