29.09.2010. / 08:57

Autor: Andrea Belin

Nina Morić: Corona je povrijedio mene i svog ljubavnika

Manekenka je kazala da ne mrzi Moru, muškarca s kojim ju je varao fabrizio Corona. Ona tvrdi da je on još jedna u nizu osoba koju je 'slavni' talijanski paparazzo povrijedio

Nina MorićNina MorićNakon što je Lele Mora otkrio kako je bio dvije godine u vezi s Babriziom Coronom, i to u isto vrijeme dok je on bio u braku s Ninom Morić, oglasila se i hrvatska manekenka koja već godinama gradi karijeru u Italiji.

Za talijanski tjednik 'Chi' je izjavila kako ne Coroninog ljubavnika te da je on još jedna u nizu osoba koju je 'slavni' talijanski paparazzo povrijedio.

'Nemam ga zašto mrziti. Ja sam u toj priči bila povrijeđena i ranjena supruga, a Mora samo treća osoba. Fabrizio nas je oboje izigrao', kazala je Nina Morić.
P

odsjetimo, poduzetnik, koji je svjedočio na sudu zbog istrage oko Coronine utaje poreza, tvrdi da je bio s nnjim u vezi te da mu je u razdoblju od 2004. do 2006. godine kupio osam skupocjenih automobila i dao 1,5 milijuna eura za kupnju stana u središtu Milana.

Vezane vijesti

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Televizijski urednik i voditelj središnjeg Dnevnika HTV-a Zoran Šprajc već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom Martinom Kiseljak.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika