29.09.2010. / 12:53

Autor: Andrea Belin

Video: Voditeljica 'Top modela' proglasila krivu pobjednicu showa

Umjesto 18-godišnje Amande Ware, Sarah Murdoch je pobjednicom prozvala 19-godišnju Kelsey Martinovich. I dok je ona zahvaljivala obitelji i prijateljima na podršci, Murdoch je shvatila što je zapravo učinila

Sarah MurdochSarah MurdochPosljednja emisija australske inačice showa 'Top model' mnogima će ostati u sjećanju kao jedna od katastrofalnijih, a sve zbog voditeljice Sarah Murdoch koja je proglasila krivu pobjednicu.

Naime, umjesto 18-godišnje Amande Ware, voditeljica je pobjednicom prozvala 19-godišnju Kelsey Martinovich. I dok je ona zahvaljivala obitelji i prijateljima na podršci, Murdoch je shvatila što je zapravo učinila.

'O moj Bože, stvarno ne znam što da kažem. Ovo je totalna katastrofa, neopisivo mi je žao, ali pobjednica je Amanda', ispričavala se Sarah Murdoch.

Doduše, za ovaj ispad najvjerojatnije je kriva osoba koja joj je na slušalicu umjesto najljepše djevojke, dojavila ime prve pratilje.

Inače, Sarah Murdoch je snaha medijskog mogula Ruperta Murdocha.

Vezane vijesti

Oh, divne li igre!

Oh, divne li igre!

Glasoviti istraživački novinar i dokumentarist John Pilger objavio je na svojoj službenoj stranici kritički osvrt na aktualnu istragu lorda Briana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika