29.09.2010. / 13:34

Autor: Andrea Belin

Skromna Angelina: Vilu u Mađarskoj plaća samo 22.000 eura mjesečno

Za vilu u kojoj će se smjestiti sa svoje šestero djece glumica će mjesečno izdvajati 22 tisuće eura. No, iznos i nije toliko velik uzme li se u obzir da noćenje u stanu u centru Budimpešte košta najmanje sto eura

Angelina JolieAngelina JolieZna se da Angelina Jolie u susjednoj Mađarskoj snima svoj novi film. Premda je riječ o glumici kojoj je pojam 'recesija' velika nepoznanica, nevjenčana supruga Brada Pitta, tih nekoliko mjeseci, koliko će trajati snimanje, nije odabrala luksuzan način života.

Primjerice, za vilu u kojoj će se smjestiti sa svoje šestero djece glumica će mjesečno izdvajati 22 tisuće eura.

No, iznos i nije toliko velik uzme li se u obzir da noćenje u stanu u centru Budimpešte košta najmanje sto eura.

Doduše, osim vile glumica je već uplatila školarinu za dvojicu sinova u prestižnoj privatnoj francuskoj školi i vrtić za Shiloh i Zahara, a sve to koštati će ju 12 tisuća eura. Obitelji će se na nekoliko dana navodno pridružiti i Brad Pitt.

Inače, glavnu ulogu u filmu tumači sarajevska glumica Zana Marjanović, a poznato je da će u novom glumiti i rade Šerbedžija. On će utjeloviti lik oca glavnog junaka.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika