29.09.2010. / 15:34

Autor: Nacional.hr

Prvo Hrvatsko prvenstvo u američkom nogometu

Prvenstvo će otvoriti Zagreb Thunder koji će biti domaćin prve utakmice protiv Osijeka, u subotu 2. listopada na terenu NK Prečko. U nedjelju 3. listopada boriti će se u Dalju Pitbulls i Zagreb Raiders

Na prvenstvu će sudjelovati četiri klubaNa prvenstvu će sudjelovati četiri klubaLjubitelji američkog nogometa više neće morati čekati noćne prijenose utakmica NFL-a na raznim satelitskim postajama. Četiri hrvatska kluba američkog nogometa, Zagreb Thunder, Zagreb Raiders, Osijek Cannons i Tetoburgium Pitbulls Dalj uspjeli su unatoč brojim problemima i poteškočama organizirati prvo hrvatsko prvenstvo u američkom nogometu.

Sezona će se sastojati od šest kola, dok je finale, na kojem će igrati dvije najbolje plasirane ekipe na kraju regularnog dijela, na rasporedu 28. studenog.

Prvenstvo će otvoriti Zagreb Thunder koji će biti domaćin prve utakmice protiv Osijeka, u subotu 2. listopada na terenu NK Prečko. U nedjelju 3. listopada boriti će se u Dalju Pitbulls i Zagreb Raiders.

Klubovi pozivaju ljubitelje američkog nogometa da dođu na utakmice i podrže klubove.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika