29.09.2010. / 16:57

Autor: Hina

Što sve skriva Obamin iPod: Američki predsjednik sluša rock i rap, ali i opere

"Ima dana kada je Maria Callas upravo ono što mi treba", rekao je Obama dodajući da mu je iPod "izvor ogromnog zadovoljstva" i da pjesme "naginju prema glazbi njegove mladosti"

Obama se opušta uz rock glazbuObama se opušta uz rock glazbuAmerički predsjednik Barack Obama doveo je mladu generaciju političara do samih vrhunaca vlasti, ali su na njegovu iPodu većinom pop i rock pjesme iz 1960-ih godina, objavio je Obama u intervjuu listu Rolling Stone objavljenom u srijedu.

Obama (49) rekao je da je na njegovu digitalnom playeru najviše pjesama klasika rocka kao što su Bob Dylan, Steve Wonder ili The Rolling Stones. No, njegov osobni tajnik Reggie Love "okrenuo" ga je prema reperima poput Lila Waynea ili Nasa, a u memoriji ima i opernih arija.

"Ima dana kada je Maria Callas upravo ono što mi treba", rekao je Obama dodajući da mu je iPod "izvor ogromnog zadovoljstva" i da pjesme "naginju prema glazbi njegove mladosti".

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika