30.09.2010. / 09:15

Autor: Totalsport

Eurocup: Cedevita deklasirala moskovski Dinamo

Cedevita je u Sutinskim vrelima otvorila dvoboj s nevjerojatnih 13-0 i više se nije osvrtala

Aleksandar Petrović doveo je svoju momčad do vrijedne pobjedeAleksandar Petrović doveo je svoju momčad do vrijedne pobjedeKošarkaši Cedevite sjajnom su igrom u potpunosti deklasirali moskovski Dinamo 97-61 u prvoj utakmici kvalifikacija Eurocupa.

Momčad Aleksandra Petrovića ovom je pobjedom stigla na milimetara do plasmana u jednu od skupina Eurocupa, teško je vjerovati da će za tjedan dana u glavnom ruskom gradu ispustiti plus 36.

Cedevita je u Sutinskim vrelima otvorila dvoboj s nevjerojatnih 13-0 i više se nije osvrtala. Prvu je četvrtinu završila s prednošću 29-13, a do kraja utakmice razlika u korist zagrebačkog kluba samo je rasla.

Domaćin je do poluvremena ubacio točno dvostruko više koševa (54-27), nakon treće četvrtine je prednost već iznosila više od 30 poena (80-48), a Zagrepčani se nisu opuštali do samoga kraja i konačnih 97-61 protiv momčadi koju vodi legendarni Sergej Bazarevič.

Marino Baždarić je za Cedevitu ubacio 21 poen, Corsley Edwards ga je pratio s 18 koševa i sedam skokova, Dontaye Draper je dodao 15 poena, te po sedam uhvaćenih lopti i asistencija, a jednaki je broj koševa upisao i Vedran Vukušić (uz šest skokova).

Kod Rusa je s 18 poena i 12 skokova najbolji bio Aleksej Žukanenko.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika