30.09.2010. / 09:26

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Efikasni Vori i Čupić

Nakon velike gostujuće pobjede nad Barcelonom prošlog vikenda u Ligi prvaka, rukometaši Rhein-Neckar Löwen rutinski su kao domaćini svladali Hannover sa 36-28, a Ivan Čupić zabio je za domaću momčad šest pogodaka

Igor VoriIgor VoriIgor Vori bio je s devet pogodaka najefikasniji od trojice hrvatskih reprezentativaca iz HSV-a, koji je kao domaćin svladao momčad Lübbeckea hrvatskog vratara Nikole Blažička s 40-27 u 6. kolu njemačkog rukometnog prvenstva.

U domaćoj momčadi je Blaženko Lacković dodao tri pogotka, a Domagoj Duvnjak dva. Najefikasniji u HSV-u ipak nije bio Vori, već Hans Lindberg s 10 golova. No, Danac je dva gola zabio iz sedmeraca, a Vori svih devet iz igre. Bila je to peta pobjeda HSV-a u šestom nastupu.

Nakon velike gostujuće pobjede nad Barcelonom prošlog vikenda u Ligi prvaka, rukometaši Rhein-Neckar Löwen rutinski su kao domaćini svladali Hannover sa 36-28, a Ivan Čupić zabio je za domaću momčad šest pogodaka.

Rhein-Neckar Löwen, poput HSV-a, sada ima pet pobjeda i jedan poraz, odnosno 10 bodova. Isti učinak ostvario je i branitelj naslova Kiel, a vodeći na ljestvici je berlinski Füchse s maksimalnih 12 bodova.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika