30.09.2010. / 10:53

Autor: Hina , Nacional.hr

Prve fotografije Kim Jong-Una: Pogledajte kako izgleda vjerojatni budući čelnik Sj. Koreje

Službena novinska agencija sjevernokorejskog komunističkog režima KCNA objavila je u četvrtak prvi put fotografiju na kojoj se nalazi Kim Jong-Un, vjerojatni nasljednik Kim Jong-Ila, javlja južnokorejska agencija Yonhap.

Kim Jong-un (Reuters)Kim Jong-un (Reuters)Službena novinska agencija sjevernokorejskog komunističkog režima KCNA objavila je u četvrtak prvi put fotografiju na kojoj se nalazi Kim Jong-Un, vjerojatni nasljednik Kim Jong-Ila, javlja južnokorejska agencija Yonhap.

Agencija KCNA objavila je tri skupne fotografije, gotovo identične, snimljene u Pjongjangu na kojima je više stotina čelnika, civila i vojnika.

Među uglednicima u prvom redu sjedi glavni čelnik zemlje Kim Jong-Il koji je upravo vraćen na položaj glavnog tajnika Radničke stranke prigodom sastanka te stranke.

KCNA ne spominje ime Kim Jong-Una, najmlađeg sina Kim Jong-Ila, ali Yonhap tvrdi da se radi baš o njemu.

Kim Jong-Un (27), koji je upravo promoviran u rang generala s četiri zvjezdice, imenovan je i članom centralnog komiteta jedine stranke i pomoćnikom predsjednika centralnog vojnog povjerenstva.

Kim Jong-il (desno) pozira sa sinom i vjerojatnim nasljednikom Kim Jong-Unom(lijevo); foto: Reuters Kim Jong-il (desno) pozira sa sinom i vjerojatnim nasljednikom Kim Jong-Unom(lijevo); foto: Reuters

Foto: ReutersFoto: Reuters

Vezane vijesti

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Beatlesi su možda pjevali da je ljubav sve što je potrebno, ali u Južnoj Koreji paru koji se želi vjenčati potrebno je i puno novaca - gotovo 200.000… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika