30.09.2010. / 13:17

Autor: NCL Promo

'Prirodno roditeljstvo': Radionice za sve koji žele razumjeti svoje najmlađe

Program se sastoji od pet modula po najmanje pet radionica. Radionice-predavanja počinju od faze trudnoće i tematski prate faze razvoja djeteta svakih nekoliko mjeseci kroz prve tri godine

Centar "Prirodno roditeljstvo" organizira i provodi program radionica i predavanja za roditelje i sve koji žele dublje razumjeti svoje najmlađe s ciljem informiranja i educiranja o najnovijim suvremenim spoznajama o izuzetnom značaju prve tri godine za psihološko-emocionalni i intelektualni razvoj djeteta. Radionice su namijenjene roditeljima u fazi trudnoće ili s djecom uzrasta do četiri godine.

Program se sastoji od pet modula po najmanje pet radionica. Radionice-predavanja počinju od faze trudnoće i tematski prate faze razvoja djeteta svakih nekoliko mjeseci kroz prve tri godine. Moduli su koncipirani tako da roditeljima pružaju duboke spoznaje i istinsko razumijevanje što se događa u djetetu u pojedinom specifičnom periodu razvoja kako bi sam roditelj prepoznao što dijete od njega treba i kako da se odnosi prema njemu.

Dodatne interaktivne radionice daju priliku roditeljima da dobiju odgovore i pojašnjenja vezana uz konkretne životne situacije sa djecom te kroz posebno osmišljene vježbe ostvare dublje razumijevanje sebe i djeteta.

Roditelji imaju mogućnost individualnog psihološkog savjetovanja sa ciljem rješavanja osobne problematike koja ometa kvalitetno roditeljstvo. Misija centra je pružanje stalne podrške roditeljima u osobnom razvoju i produbljivanju povezanosti sa djetetom, što je i osnovni preduvjet zdravog i cjelovitog razvoja djeteta.

Radionice i druge aktivnosti se održavaju u prostorijama Centra "Integro" radnim danom od 18-20,30 sati na adresi Slavonska avenija 3. (Sportsko rekreacijski centar Avenue BALL, iza MUP-a na Heinzelovoj) (Mapa na www.prirodnoroditeljstvo.com , Predavanja i radionice, Kako do nas)

Novi ciklus radionica počinje uvodnim predavanjem „Zašto su prve tri najvažnije" koje ima za cilj približiti roditeljima upravo ona saznanja koja su pokrenula velike promjene u odnosu prema roditeljstvu te predstaviti sam rad i program Centra.

Više o Centru "Prirodno roditeljstvo" i terminima radionica na www.prirodnoroditeljstvo.com .

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika