30.09.2010. / 15:07

Autor: Martina Čizmić

U pripremi novi bestseller: Polančecova 'Pisma iz Remetinca' izlaze do kraja godine

Informacija o skorom izlasku knjige zasigurno neće oduševiti Polančecove bivše kolege, no knjiga bi mogla zasjesti na uvjerljivo prvo mjesto najčitanijih knjiga, možda čak i u povijesti hrvatske književnosti

Damir PolančecDamir PolančecDamir Polančec još je u Remetincu otkrio kako je počeo pisati svoje memoare. No, čini se da bi najiščekivanije štivo moglo ugledati svjetlo dana prije kraja ove godine.

Kako piše tportal, Polančecov odvjetnik Anto Nobilo otkrio je kako bi knjiga mogla biti izdanja u sljedećih nekoliko tjedana ili mjeseci. Knjiga će se sastojati od 42 poglavlja u kojima će se dotaknuti svih afera u koje su upetljani aktualni i bivši ministri.

Informacija o skorom izlasku knjige zasigurno neće oduševiti Polančecove bivše kolege, no knjiga bi mogla zasjesti na uvjerljivo prvo mjesto najčitanijih knjiga, možda čak i u povijesti hrvatske književnosti.

Vezane vijesti

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Nismo kriminalci, nego nesposobni

Proći će još dosta mjeseci, možda i godina, prije nego što hrvatska javnost dobije konačni sudski odgovor na pitanje je li bivši premijer Ivo Sanader… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 30.09.10. 16:04

kapitalisti i govno u lovu znaju pretvoriti


registracija
14/11/07

laufer, 30.09.10. 22:25

Eto, bolje da je pisao knjige nego se petljao u politiku.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika