01.10.2010. / 07:26

Autor: Hina

Poklepović nakon velike pobjede: Prognozirao sam čudo, to se i dogodilo

"Gol u zadnjoj minuti nije bio posljedica pada naše koncentracije, već se takve stvari događaju u nogometu", rekao je Jacobs. On je istaknuo kako je Anderlecht u prvom poluvremenu blokirao napade Hajduka. "U drugom poluvremenu igrali smo nonšalantno zbog čega sam nezadovoljan", kazao je trener Anderlechta

Foto: PixsellFoto: PixsellTrener Hajduka Stanko Poklepović je izjavio kako je pobjeda protiv Anderlechta 1:0 zaslužena te da tom pobjedom njegova momčad otvara mogućnost plasmana u proljetni dio Europske nogometne lige.

"U natjecanje Europske lige ušli smo da naši igrači steknu iskustvo. Ovom pobjedom otvorili smo priliku da napravimo veliko čudo i plasiramo se u proljetni dio Europske lige", rekao je Poklepović novinarima nakon večerašnje utakmice na Poljudu. Po njegovim riječima "radi se o vrlo značajnoj pobjedi protiv jakog pobjednika" zbog čega je ponosan.

"Prije utakmice prognozirao sam čudo i našu pobjedu - to se i dogodilo. Također sam prognozirao veliku feštu - i to se dogodilo. Ponosan sam sam na ambijent na Poljudu koji je jedinstven na svijetu", kazao je Poklepović.

Poklepović je također rekao kako je u Hajdukovoj igri protiv Anderlechta bilo "dosta pogrešnih dodavanja".

Trener Anderlechta Ariel Jacobs je izjavio kako će poraz od Hajduka ostaviti psihološkog traga na igrače njegove momčadi jer je gol primljen u zadnjoj minuti sudačkog produžetka.

"Gol u zadnjoj minuti nije bio posljedica pada naše koncentracije, već se takve stvari događaju u nogometu", rekao je Jacobs. On je istaknuo kako je Anderlecht u prvom poluvremenu blokirao napade Hajduka. "U drugom poluvremenu igrali smo nonšalantno zbog čega sam nezadovoljan", kazao je trener Anderlechta.

Jacobs je više puta istaknuo kako je ozračje na Poljudu bilo impresivno.

Inače po završetku večerašnje utakmice u kojoj je Hajduk postigao pobjedonosni gol u zadnjoj minuti, publika je na prepunom Poljudu ostala dvadesetak minuta ne napuštajući tribine pjevajući pri tomu uspješnice u slavu Hajduka.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 01.10.10. 08:20

Ako se ispod ovog clanka pogledaju vezani naslovi, onda u toj pobjedi Hajduka (usput, svaka cast!), ima puna casa gorcine.
-U sredistu grada napadnuti...
-Navijaci Hajduka i Dinama napali...
-Pobuna u Splitu; Hajduk prijeti ispadanjem iz HNL...
Pa kad to sve pogledas, a usput spoznas da je predsjednik Hajduka nekakav Svagusa, a grada kakav takav Kerum, onda je ova pobjeda uistinu Pirova pobjeda...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika