01.10.2010. / 07:50

Autor: Boris Bilas

Video: Jovanović i Matušić se zamalo potukli u 'Otvorenom' Dijane Čuljak Šelebaj

"Sram vas bilo, sram vas bilo! Gdje ste bili za vrijeme rata u Dubrovniku.Svirali ste orgulje po Njemačkoj!", rekao je Jovanović

Foto: Screenshot YoutubeFoto: Screenshot YoutubePrvu jesensku emisiju "Otvoreno" Hrvatske televizije obilježio je incident. U emisiji je SDP-ov zastupnik Željko Jovanović HDZ-ova zastupnika Franu Matušića nazvao ratnim dezerterom optuživši ga da je za rata napustio Dubrovnik i da je svirao orgulje po Europi. Matušić je u emisiji uzvratio Jovanoviću da to nije točno i da Jovanović obmanjuje javnost.

Otvoreno se inače bavilo najnovijim aferama koje potresaju stranku na vlasti pri čemu je u fokusu bilo uhićenje bivšeg rizničara HDZ-a Mladena Barišića.

Sve je krenulo kada je Matušić 'mrtav-hladan' izjavio kako je "sasvim moguće da nitko (ili većina ljudi u HDZ-u) nije znao što radi Mladen Barišić". Na to je svojom već poznatomn tvrdnjom o HDZ-u kao kriminalnoj organizaciji odgovorio Željko Jovanović, a Matušić je već po tradiciji cijelu priču vratio u devedesete:

"Vi ste zločinačka organizacija", rekao je prema Jovanoviću pri čemu se vratio na početak rata i teritorijalnu obranu, no SDP-ovac mu je uzvratio:

"Sram vas bilo, sram vas bilo! Gdje ste bili za vrijeme rata u Dubrovniku.Svirali ste orgulje po Njemačkoj!", rekao je Jovanović.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije Dijana Čuljak Šelebaj nekako je uspjela primiriti strasti, ali je prema pisanju Večernjeg lista nakon završetka emisije zamalo došlo do fizičkog obračuna u studiju.

Kada su se kamere ugasile Matušić se opet obratio Jovanoviću pitanjem: "Zašto si rekao da sam dezerter? Pa ti nisi normalan!", zaključio je Matušić.

Na to se Jovanović toliko razljutio da se prijeteći unio u lice Matušiću. Razbjesnilo ga je to što mu je Matušić rekao da nije normalan te je umalo došlo do tučnjave. U studiju su još bili svi gosti i urednica Dijana Čuljak-Šelebaj te su se ugurali između Matušića i Jovanovića i jedva ih uspjeli razdvojiti.

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 01.10.10. 08:57

Nisam se imao prilike upoznati s djelovanjem ovog Jovanovica, odnosno mislim da po prvi puta cujem za nj, ali svaka mu cast! Ovo sto je rekao za ovu olos Matusica, to je notorna istina. On je pobjegao iz ratnog Dubrovnika i vratio se k'o pizda, kakav i jest, kada je sve proslo. Osim toga, sto idiot u ime svojeg postenja nije malo objasnio sistem naplate putnih troskova. Naime, (koliko se zna ili ne, nije ni bitno), receni pizdun se godinama vozio svojim osobnim autom od Dubrovnika do Zagreba i nazad, a redovito naplacivao putne troskove za - avion. Evo samo to dovoljno kazuje o kakvom se ljigavcu radi. To smece takvo kakvo jest jedino i moze biti u HDZ. I to na mjestu predsjednika ogranka toga necega sto se voli predstavljati strankom...


registracija
8/7/09

bankar, 01.10.10. 09:19

ovaj dezerter je zadnje


registracija
8/8/09

tovar62, 01.10.10. 10:07

Jovane smiri malo igru,nisam da branim lopovluk,a kada se dodirne u vase onda su oni nevinasca,i ne zaboravi dokle god ne osudite i ispricate se gradanima za Komunisticka nedjela nikada necete do vlasti,,,,i smiri loptu,,,


registracija
8/7/09

hitro5, 01.10.10. 10:12

otvorite registar branitelja.com i usporedite podatke Matusica i Jovanovica !?! Suti orguljasu, samo suti


registracija
30/9/09

davor12345, 01.10.10. 10:27

Frano Matušić je jedan od najvećih junaka Hrvackog naroda! Da njega i njegovih nije bilo, ne bi ni nama bilo ovako kako je sad! Danke Deutschland, vielen dank, we sind jetzt nicht allein!


registracija
16/6/10

nosonja, 01.10.10. 10:30

Tovare,je..o ti "Jovan" mater.Šteta što nema i Čmarka......Čmarko javi se...javi se.


registracija
30/6/10

petrus7, 01.10.10. 12:01

čmarko64 SE NE JAVLJA OD KAKO SU POČELI HVATATI I ZATVARATI OVE NJEGOVE. iLI GA JE SRAM ILI NEMA TEKSTA. ILI JE MOŽDA SAMO GLUP.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 01.10.10. 22:11

Policija hoda okolo,svi misevi su u rupama


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika