01.10.2010. / 12:49

Autor: Nacional.hr

'Odabranica' Angeline Jolie u 'Lud, zbunjen, normalan'

Lijepa Selma koju glumi Zana Marjanović će se malo uplesti u planove obitelji Fazlinović kada nagovori Bećira kojeg glumi Dragan Marinković da snimi pjesmu u studiju

Zana MarjanovićZana MarjanovićOsim što svojim humorom svakog dana uveseljava gledatelje, serija 'Lud, zbunjen, normalan' pružit će im pravu ekskluzivu.

Nakon što se proširila vijest da je mlada Zana Marjanović dobila glavnu ulogu u redateljskom prvijencu Angeline Jolie, omiljeni Fazlinovići će svojim gledateljima pružiti prve glumačke minute ove nadarene glumice.

Zana se, naime, pojavljuje u ulozi Selme, a nastavak u kojemu će se pojaviti bit će emitiran u srijedu 13. listopada u 21 sat. Nova hot-line agencija u organizaciji Izeta (Mustafa Nadarević), Đure (Boro Stjepanović), Damira (Moamer Kasumović) i Faruka (Senad Bašić) počela je s radom. Lijepa Selma (Zana Marijanović) će se malo uplesti u planove obitelji Fazlinović kada nagovori Bećira (Dragan Marinković) da snimi pjesmu u studiju.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika