01.10.2010. / 14:02

Autor: Nacional.hr

Video: Očajan engleski Jadranke Kosor odjekivao i UN-om

Govor predsjednice Vlade u New Yorku trajao je nešto više od dvije minute, kada ga se posluša dolazi se do 'zastrašujućeg' saznanja da ovaj Kosoričin govor zapravo i njeno najbolje obraćanje na engleskom

Jadranka Kosor u Ujedinjenim narodima Jadranka Kosor u Ujedinjenim narodima Jadranka Kosor podsjetila nas je još jednom prilikom nedavnog govora na Općoj skupštini UN-a kako joj engleski jezik baš i nije jača strana. Premijerka je u New Yorku održala govor na tvrdom engleskom i s puno zastajkivanja, ali sigurni smo kako će i dalje nastaviti biti uporna te će nas u svakoj pogodnoj prilici podsjetiti na svoje (ne)znanje ovog jezika.

Govor predsjednice Vlade u New Yorku trajao je nešto više od dvije minute, kada ga se posluša dolazi se do 'zastrašujućeg' saznanja da ovaj Kosoričin govor zapravo i njeno najbolje obraćanje na engleskom.

Naime, ovog puta nije bilo bisera u rangu "the day after yesterday" ili "nine months prime minister", ali su joj svejedno iz splitske škole stranih jezika Pitagora poručili preko Slobodne Dalmacije da dođe kod njih na probni Cambridge test kako bi procijenili stupanj njezina znanja engleskoga i preporučili daljnje usavršavanje, koje će joj također drage volje i potpuno besplatno priuštiti.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika