01.10.2010. / 16:18

Autor: Nacional.hr

Svadbena zvona: U subotu se udaje Ana Begić!

S obzirom da o svom privatnom životu nema naviku govoriti u medijima, pažljivo skriva u kojoj će se crkvi zekleti na vječnu ljuba

Ana BegićAna BegićZagrebačka glumica Ana Begić, široj javnosti najpoznatija po ulozi seriji 'Bibin svijet', u subotu, 2. listopada će, dugogodišnju vezu s Danijelom Tahirijem okruniti brakom.

S obzirom da o svom privatnom životu nema naviku govoriti u medijima, pažljivo skriva u kojoj će se crkvi zekleti na vječnu ljubav, a isto tako ne želi otkriti gdje će ovaj svečani trenutak proslaviti s članovima obitelji i prijateljima.

Doduše, do nedavno nije bio poznat niti datum vjenčanja, svojedobno je samo kazala da će se udati na jesen

Inače, o vjenčanju Ane Begić šuškalo se još prije tri godine kada je počela živjeti s Tahirijem, međutim za magazin Extru glumica je demantirala takve navode. 'Joj, ne udajem se, stvarno. Ako lažem vama, lažem sebi. Ljudi su očito krivo protumačili to što zajedno živjeti u njegovu stanu koji se sad uređuje. I to je to. Ne bih htjela pričati o tome jer je on osoba koja ne voli eksponiranja i ja to moram poštovati', kazala je tada glumica.

Vezane vijesti

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

“Lana je jedna vesela i tvrdoglava horoskopska Bikica koja u svakom trenutku zna što želi i kako do toga doći”, kaže glumica Ana Begić opisujući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika