02.10.2010. / 07:34

Autor: Deutsche Welle

Portugal "lud" za Ronaldovim sinom

Tek su mu tri i pol mjeseca, a već je "mala" zvijezda. Sin portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda ruši sve rekorde. Naime, jedan je časopis u Portugalu za slike malog Ronalda platio rekordan iznos za ovu zemlju.

Naslovnica Tv MaisaNaslovnica Tv MaisaList "TV Mais" za ekskluzivne slike Cristiana Ronalda Juniora jednom je fotografu platio 15.000 eura. Riječ je, naime, o rekordnoj svoti koja je ikada u Portugalu isplaćena. Jer, (najviša) cijena koja se u ovoj zemlji plaća za slike poznatih iznosi između 4.000 i 5.000 eura. Na naslovnoj stranici časopisa objavljena je slika na kojoj se vidi baka Dolores, Cristianova mama, kako drži unuka.

Protiv Cristianove želje

No čini se kako su slike objavljene protiv Cristianove želje. 25-godišnji samohrani Ronaldo zadnjih je tjedana više puta molio za poštivanje privatnosti njegovog sina. Zasad još nisu uslijedile njegove reakcije na objavljivanje slika. No jedno je sigurno, mali Ronaldo već je sada prava zvijezda. "Napokon je svijet upoznao Ronaldovog sina", hvale sportske novine "Record". Iz časopisa TV Mais već su uvjereni kako su ovim potezom učinili pravu stvar. "Investicija će nam se sigurno isplatiti", riječi su Terese Pais iz redakcije časopisa.

Fotograf koji je slikao unuka i baku navodno je slike prvo ponudio jednom engleskom žutom listu. No s obzirom da na slikama nije bio i Cristiano Ronaldo, list mu je za njih ponudio svega 1.700 eura. A neki portugalski mediji zbog pravnih i etičkih razloga od fotografa nisu htjeli kupiti slike.

Sin člana madridskog Reala rođen je 17. lipnja tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Majka je i dalje za javnost ostala anonimna, a skrbništvo nad sinom prepustila je Ronaldu.

Deutsche Welle

Vezane vijesti

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Milan želi Ronalda, daje za njega 200 milijuna eura

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corrierea dello Sport, sredstvima bogatog šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata AC Milan će ovog ljeta u svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika