02.10.2010. / 16:01

Autor: Hina

Nakon jučerašnjeg privođenja Drago Tadić danas pio kavu u osječkom kafiću

Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić sinoć je nakon obavijesnog razgovora u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi rekao da je dao dodatne informacije glede kaznene prijave koju je ljetos podnio

Drago Tadić (Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL)Drago Tadić (Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL)Direktor Osijek Koteksa, Drago Tadić, koji je jučer priveden nakon pretresa njegova stana u Policijsku upravu u vezi s kriminalističkim istraživanjem pokušaja utjecaja na presudu Branimiru Glavašu, danas je s prijateljima pio kavu u jednom osječkom kafiću u središtu Osijeka, izjavivši novinarima kako misli da protiv njega nije podignuta kaznena prijava.

Ravnatelj policije Oliver Grbić rekao je jučer da je u Osijeku uhićeno pet osoba i da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se formirala grupacija koja je pokušala utjecati na presudu, odnosno članove Vrhovnog suda. Ne navodeći imena niti o kojoj se presudi radi, rekao je da je policija utvrdila da je u formiranju te grupacije, pasivno ili aktivno bili uključeno između 12 i 15 osoba, a pet uhićenih osoba, kazao je, imali su najaktivniju ulogu. Grbić je rekao i da je na obavijesni razgovor pozvan saborski zastupnik Ivan Drmić s obzirom na to da je on podnio kaznenu prijavu, nakon pisanja o tom slučaju u medijima.

O ostalim detaljima, policija ni jučer ni danas nije dala dodatne informacije.

Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić sinoć je nakon obavijesnog razgovora u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi rekao da je dao dodatne informacije glede kaznene prijave koju je ljetos podnio.

Na razgovoru u policiji jučer je bila i Sanja Marketić, zamjenica glavnog urednika Glasa Slavonije. Otišla je u policiju kasno navečer kad se vratila s puta. I ona je nakon razgovora otišla kući.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika