02.10.2010. / 17:09

Autor: Hina

Norveška protjerala desetke ilegalnih srpskih imigranata

Većina protjeranih, među kojima su i obitelji s djecom, godinama su ilegalno živjeli u Norveškoj, pošto im je odbijen zahtjev za azil, ističe glasnogovornik policije

Norveška je u subotu protjerala "između 70 i 80" ilegalnih srpskih useljenika kojima je odbijen zahtjev za azil, doznaje se od useljeničkog ureda norveške policije.

Protjerivanje je organizirano u okviru ugovora koji su ljetos zaključili Oslo i Beograd, dodaje glasnogovornik tog ureda Roar Hanssen, napominjući da je riječ o trećem valu protjerivanja na temelju tog ugovora.

"Prvi val je organiziran 3. srpnja, drugi 11. rujna, a 2. listopada treći", rekao je Hanssen, koji navodi da je tako iz Osla u Beograd vraćeno ukupno 230 Srba, uglavnom s Kosova.

Većina protjeranih, među kojima su i obitelji s djecom, godinama su ilegalno živjeli u Norveškoj, pošto im je odbijen zahtjev za azil, ističe glasnogovornik policije.

Vezane vijesti

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norvežani pozvani na "sex hour" uz kondom

Norveška neprofitna organizacija za zdravstveno i spolno obrazovanje RFSU pozvala je Norvežane na "sex hour" u četvrtak navečer s partnericom ili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika