02.10.2010. / 17:12

Autor: Hina

U eksploziji ručne bombe u Čepinu oštećen automobil i nekoliko kuća

Bombe je nakon dojave uklonio pirotehničar, a utvrđeno je da se radilo o ručnim bombama M -52. Samo nekoliko sati nakon toga policiju je nazvao i 31-godišnji mještanin i izvijestio da je u blizini njegove kuće eksplodirala bomba

U eksploziji ručne bombe M-52 noćas u blizini jedne obiteljske kuće u Čepinu u Zvonimirovoj ulici nitko nije ozlijeđen, a manje su oštećeni vozilo vlasnika te kuće i tri obližnje kuće, izvijestila je danas osječko-baranjska policija dodajući kako su pronađene i dvije odbačene ručne bombe.

U priopćenju se navodi da su se noćas policiji obratila dvojica mještana koji su vidjeli odbačene bombe. Jedna je bila u Zvonimirovoj ulici, a druga kod kioska "Tiska" u Ulici kralja Tomislava.

Bombe je nakon dojave uklonio pirotehničar, a utvrđeno je da se radilo o ručnim bombama M -52. Samo nekoliko sati nakon toga policiju je nazvao i 31-godišnji mještanin i izvijestio da je u blizini njegove kuće eksplodirala bomba.

Očevidom je utvrđeno se da se također radilo o ručnoj bombi M-52.

Policija traga za počiniteljem, a ne zna je li bomba namjerno aktivirana.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika