03.10.2010. / 09:39

Autor: Nacional.hr

Ivo se vraća kući: 'Dolazim u Hrvatsku i svjedočit ću pred Povjerenstvom za Inu'

"Nevenu Jurici platio sam trošak avionskih karata za moju kćer Brunu i njezina dečka Bojana Perković", kazao je bivši premijer Ivo Sanader

Ivo SanaderIvo SanaderPred Povjerenstvom za Inu, koje će se sastati u utorak, svjedočit će Ivo Sanader. Potvrdili su to za Večernji list osobe bliske bivšem premijeru, ali i on sam u izjavi za Slobodnu Dalmaciju.

"U ponedjeljak stižem u Hrvatsku i odazvat ću se pozivu Povjerenstva", rekao je za Slobodnu Sanader.

Na prošlu sjednicu Povjerenstva Sanader, podsjetimo, nije došao, a poziv se kao neuručen vratio. Bivšem premijeru nije dostavljen ni poziv za sjednicu u utorak, jer je sve to vrijeme bio u Americi, no kako se u Hrvatsku vraća sljedeći tjedan, očito se odlučio pojaviti. Tako bi to svjedočenje moglo postati jedno od najočekivanijih otkako je hrvatske države.

Sanader je za Večernjak objasnio i aferu o avionskim kartama koje ja državni trošak za njegove kćeri kupio bivši veleposlanik Neven Jurica.

"Nevenu Jurici platio sam trošak avionskih karata za moju kćer Brunu i njezina dečka Bojana Perković", kazao je bivši premijer Ivo Sanader.

Tvrdi da je Juricu privatno zamolio da za njih dvoje kupi karte na relaciji unutar SAD-a te da ne zna je li kasnije bivši veleposlanik karte kupio službenom karticom i je li vratio novac veleposlanstvu.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 03.10.10. 09:50

A tko MAFIJASU vjeruje? Ti si najvece ZLO koje je Hrvatsku strefilo od postojanja drzave.


registracija
30/8/10

TonyP, 03.10.10. 10:08

Jednom davno netko je napisao da su vodje, tj. ljudi na vrhu naroda samo naljepnice ili etikete za stanje drustva kojeg predstavljaju. Jel se itko sjeca Pavliciceva romana Kraj mandata? Dok dodjes na vrh, postajes korumpiran...


registracija
8/7/09

bankar, 03.10.10. 10:46

na granici će te čopiti odmah


registracija
9/5/10

lolobrigita, 03.10.10. 13:00

Ivo,samo ti nama,sumnjičavim ovcama,objasni kako si uspio kupiti one satove?O Bukovcu te nećemo pitati.Kao ni odakle tvome puncu ili ćaći onoliki novci za stanove u tvojoj kući.I kojim si novcima,recimo,uredio onoliku zgradurinu.Pa to podsjeća na osnovnu školu.Nije to mali novac. Evo,to je ono što je na samoj površini.
Moram priznati da ste svi vi HDZ-ovci,grozno bezobrazni kada potrošite velike novce za neku nekretninu. Redovito su vam pomagali roditelji (tebi i Milinoviću),kćeri (Bebiću) itd.Ma je li mi vama stvarno ličimo na naivne budale?Vrijeđate nas time.
Primanja vas i vaših roditelja bi prije govorila u prilog da bi vi trebali pomagati roditelje,a ne obratno.Ovo je odvratno.Takvi katolici, demokršćani,a nadareni lopovi i lažljivci.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika