04.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jasmina Al Ghamel: Zbog ljubavi dobiva otkaz?

Otkrivamo tko je djevojka koja je zavela Andreja Dojkića, dečka bivše premijerove kćeri Ive Sanadera, Petre Sanader

Jasmina Al GhamelJasmina Al GhamelNakon što je u prošlom broju Extre objelodanjeno kako glumac Andrej Dojkić vara svoju dugogoidišnju djevojku i kćer bivšeg premijera Petru Sanader sa stanovitom Jasminom Al Ghamel, u redakciju su počele stizati različite informacije o toj 22-godišnjoj zaposlenici INA-e.

Sudeći po svemu, čini se da je riječ o djevojci čiji su roditelji također vezani uz visoku politiku. Zaintrigirani svime što smo saznali, odlučili smo istražiti neke od dojava koje smo dobili, poput one da je njen otac Mohammed blizak libijskom političkom vrhu, točnije da je on bratić libijskog predsjednika Muammara Gaddafija, te da se on i Ivo Sanader čak poznaju.

Iz razgovora s osobama bliskim Jasmini Al Ghamel čuli smo brojne detalje o toj egzotičnoj crnki libijskog porijekla, a neke nam je potvrdila i ona sama nakon što smo je nagovorili na kratki razgovor.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Zoran Šprajc: Tko pokriva njegov preljub?

Televizijski urednik i voditelj središnjeg Dnevnika HTV-a Zoran Šprajc već je neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom Martinom Kiseljak.… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 04.10.10. 10:17

Pa između sanaderove kčerkice i ove puce i ja bi izabral ovu pucu!
Znači da je dečko zdrav!!! (bar mi se tak viodi)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika