03.10.2010. / 14:24

Autor: Nacional.hr

Kosor o povratku bivšeg šefa: 'Ne znam da se vratio gospodin Sanader. Pa, lijepo je biti doma'

"Mogu reći da je Vlada napravila svoj posao, a voljela bih da se pitate što je s onih više od 19 tisuća tvrtki, koje nemaju niti jednog zaposlenog, a generiraju dug veći od 12 milijardi kuna. To je nešto što smo postavili kao problem i na tome radimo", kaže Kosor

Jadranka KosorJadranka Kosor"Ne znam da se vratio gospodin Sanader. Pa, lijepo je biti doma. Najljepše je biti doma. Ja mislim da je najljepše biti doma i najljepše je biti u Hrvatskoj. Hrvatska je najljepša zemlja na svijetu", izjavila je uz smijeh premijerka Kosor danas u Virovitici gdje je otvorila 6. Sajam zadruga hrvatskih branitelja.

Premijerka je ponovila da i dalje jednakom snagom podupire borbu protiv korupcije, te da je i u slučaju Kirina sve stavljeno na stol i da sve to pravosudna tijela Hrvatske trebaju razmotriti, piše Večernji list.

Potvrdila je da je da se oko državnih poduzeća učinilo jako puno. HEP je dugovao oko 1,6 milijardi, danas ne duguje niti lipe. Hrvatske ceste i Hrvatske Auto ceste, jednako tako, a završen je i veliki projekt Ine koja je platila dug od 1,4 milijuna kuna.

"Mogu reći da je Vlada napravila svoj posao, a voljela bih da se pitate što je s onih više od 19 tisuća tvrtki, koje nemaju niti jednog zaposlenog, a generiraju dug veći od 12 milijardi kuna. To je nešto što smo postavili kao problem i na tome radimo. Promijenili smo neke zakone i očekujem rezultate. Kroz program gospodarskog oporavka zatražili smo i od HUP-a da nam pomogne. Uredili smo i sredili državna poduzeća, te se držimo rokova koje smo sami sebi stavili kao zadaću, a kojih se svi korisnici državnog proračuna moraju držati", rekla je Kosor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 03.10.10. 14:37

Jaco,dozvoli Bajiću da cim prije UHAPSI ovog mafijasa.


registracija
9/1/08

caballero, 03.10.10. 15:16

A Jaca, kenja li ga kenja,,,,


registracija
30/6/10

petrus7, 03.10.10. 15:29

Jaca se malo usrala kad je čula da je ovaj sletio. Bome će on povući i nju i sve njene nesposobne lopove.


registracija
1/1/70

, 03.10.10. 19:07

Ljudi moji,dragi Hrvatski narode, nemojte se sami ponižavati dalje,time da na bilo koji način dajete blagoslov zlu koje nam je učinio jedan čovjek,kome smo ne tako davno vjerovali.Oni -Sanaderi i jataci su najveće zlo koje je naš narod moglo zadesiti,oni su naša sramota i naša pokora...jer smo ih podržavali,gotovo slijepo ih slijedili...bili ponosni čak i na Sanaderovu bahatost,koju smo jadni,željni odvažnosti i pravde zamjenili sa njegovom karizmom i odlučnošću,da nas odvede iz svake vrste komunističkog crvenila...a on nas je preveo žedne preko vode,jer davali smo mu svoje glasove,bili spremni na svaki rat s njegovim protivnicima,gledali smo poprijeko sve one koji su glasali za neke druge opcije,jer bojali smo se tog famoznog crvenila,kojim nas je danomice plašio...bojali smo se nekog imaginarnog neprijatelja u tolikoj mjeri,da nismo primjetili kad nam je točno on počeo krasti kruh naš svagdašnji,sve dok nam nije pokušao ukrasti-hrvatsko srce i ponos,koje mi imamo,a on to nikada nije imao.Zato volimo mi i dalje našu Hrvatsku,pa makar i od njegove strane opustošenu,razočaranu i tužnu...jer na kraju krajeva nije Hrvatsku stvorio on već naši dečki koji su u rovovima čekali neka nova jutra,koji su i tada u svojim srcima imali viziju naše slobodne Domovine,ni ne sluteči da im vjeru u njihove ideale neće poljuljati moćna jugoarmada,već nekih dvadeset godina poslije nečija beskrajna pohlepa.Ali zato,svojim priznanjem kajanjem, što smo vjeru dali pogrešnom liku odajmo počast svakom hrvatskom heroju,svakom živućem hrvatskom branitelju...jer njima je najteže gledati sad svoj narod,bez vjere i pravoga puta,gledati sebe i pitati se,zar sam za ovako što bio spreman dati život...
Mi budimo ponosan narod a neka se srame samo Jude Hrvatskog naroda.


registracija
27/7/09

columbo, 03.10.10. 19:08

Bas tako petrus.Uhvatila je prpa. Onda ona to po obicaju malo nakiti...


registracija
27/7/09

columbo, 03.10.10. 19:55

@puky,
Bas mi se svidja vase razmisljanje i nema su to sto prigovoriti. Rijecju, Sanader je nasa velika zabluda, koja nam se razbila o glavu i godinama se necemo oporaviti od zla koje nam je pocinjeno za njegove vladavine.
Ipak, ja bih nesto dodao, naravno ne umanjujuci vas stav i sjajnu poruku koja se iscitava i veseli na neki nacin, jer u nacelu, u zivotu nikada nije kasno okrenuti stranicu mastogod predhodno bilo.
Naime, u svim ovim nevoljama sto su nas zadesile. mi se moramo vratiti na pocetak toliko zeljenog stvaranja hrvatske drzave, jer jedino tako cemo razmrsiti gordijev cvor Sanaderovog lika i djela. Dakle, govorim o Franji Tudjmanu i njegovoj ulozi u pokradanju voljene Hrvatske. Parola o 200 obitelji nije floskula, nije metafora, no krvava cinjenica, koja je ostavila toliko duboke tragove u nasim zivotima i zacrtala putove djelovanja njegovim razbojnicima. Analizirajte malo, pa ce te spoznati da je Sanader samo uspjesno realizirao ono sto je naucio u kabinetu starog zlotvora...
Bila je tako dragi puky u Splitu jedna izuzetno uspjesna firma (upuceni znaju o cemu govorim, jer to je ujedno i najveca pljacka u Hrvatskoj u reziji samog drzavnog vrha), pa bi valjalo javnosti predociti transkripte vodjenja same akcije, kada je direktno s Pantovcaka nas bajni (sick) generalisimus govorio Pasalicu na terenu sto i kako uraditi, a kad je ovaj upozoravao da mu se cini da je tamo sve cisto i da ne zna kako to izvesti, usprkos svestranoj pomoci direktora Splitske banke, olosi Frane Mitrovica, caca mrgud je izgovorio onu, u svijetu kriminala, povjesnu recenicu - firmu predajte Kutli, a ucinit cemo sve da izgleda da su u nekim problemima, te da im mi pomazemo da ne zavrse u stecaj...
Sto je poslije tog rujna 1993 bilo s tom tvrtkom, kojoj su bile uske i granice rahmetli drzave, okrenite se puky pa pogledajte. Uostalom, i danas ce te je lako prepoznati -pretvorena je u bogalja na cesti.
Dakle, pogledajmo malo taj drzavni recept kradje, pa cemo brzo shvatiti koliko nam je dobra donio prvi hrvatski predsjednik. Dakako, nakon toga bit ce i jednostavnije razapeti Sanadera...


registracija
12/7/10

Cassini, 03.10.10. 20:22

Puky a kaj nisi ti ljevicar kako svako malo znas pisati? Dakle, lazes i dalje.
A tko laze taj i krade. Vidim nisi ljevicar vec hdzeovac. Osupnut sam. Tko bi rekao. :)

Dobro da priznajete da ste ih podrzavali, vjerovali, glasovali, bili spremni u svakakav rat protiv onih drugih, sviju koji drugacije misle i govore.
Da to niste priznali mi drugi koji im nismo vjerovali, nikada podrzavali i nismo glasali za njih, to nikada sami ne bi shvatili.



Podrzavati cete ih vi i dalje. Vjerovat mozda necete ali cete sigurno glasati za njih.
Vuk dlaku mijenja ali cud nikada. Savrsena narodna poslovica koja oslikava hdz zadnjih 10 godina.

Cak i u "pokori" hdz-eovce nastavljaju po dobro uhodanoj demgogiji: "Ali zato,svojim priznanjem kajanjem, što smo vjeru dali pogrešnom liku odajmo počast svakom hrvatskom heroju,svakom živućem hrvatskom branitelju...jer njima je najteže ".


Koji bullshit bullshitera.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika