03.10.2010. / 15:10

Autor: Hina

Ministar Vukelić: Povjerenstvo radi ozbiljno, ali još se ne zna uzrok pada MIG-ova

Vukelić je ponovio da Hrvatska ima izuzetne pilote i pilotsku školu, poznatu u svijetu, te da se radi o pravim profesionacima

Ministar obrane Branko VukelićMinistar obrane Branko VukelićMinistar obrane Branko Vukelić rekao je danas u Mariji Bistrici kako se još ne zna uzrok pada dva zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te kako povjerenstvo ozbiljno i uz angažman brojnih ljudi radi na tome.

"Želio bih obavijestiti javnost da povjerenstvo zaista ozbiljno radi jer smo angažirali stotinjak ljudi, a znamo i da na tom području postoji opasnost od mina. Vrlo je kompleksan rad povjerenstva, ali očekujem da rad povjernstva neće biti dug kao što je obično, te da neće raditi mejsecima, nego tjednima. Tek nakon završetka rada povjerenstva, znat ćemo točne uzroke pada zrakoplova ", rekao je ministar Vukelić nakon vojno - redarstvenog hodočašća, odgovarajući na upit novinara o radu povjerenstva za istragu nesreće pada dva MIG-a HRZ-a.

Vukelić je ponovio da Hrvatska ima izuzetne pilote i pilotsku školu, poznatu u svijetu, te da se radi o pravim profesionacima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika