03.10.2010. / 15:12

Autor: Hina

Josipović: 'Gospodarska kriza u zemlji je kronična i ne rješava se kako bi željeli'

Na pitanje o mogućem valu stečaja, Predsjednik je kazao da je važno da stečaj, ako je i proglašen, donosi novi početak, a ne likvidaciju. Preporučio je da se reagira sanacijskim mjerama, čim se u nekoj tvrtki pojavi kriza

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović danas je na Rabu u izjavi za novinare ocijenio da je gospodarska kriza u zemlji kronična, te da je ne rješavamo kako bi željeli.

Izrazio je nadu da će mjere Vlade dovesti do boljitka, ali je naglasio potrebu opreza i reagiranja na moguće nove poremećaje.

Na pitanje o potrebi prijevremenih parlamentarnih izbora, Josipović je kazao da zbog svoje ustavne uloge nerado govori o tome.

To je stvar parlamentarne situacije i odnosa među strankama, pa se tamo treba i rješavati, rekao je.

Na pitanje o mogućem valu stečaja, Predsjednik je kazao da je važno da stečaj, ako je i proglašen, donosi novi početak, a ne likvidaciju. Preporučio je da se reagira sanacijskim mjerama, čim se u nekoj tvrtki pojavi kriza.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika