04.10.2010. / 10:49

Autor: Totalsport

Akteri derbija na San Siru: Pobijedio je nogomet

Defanzivno smo bili dobri. Pokušavali smo napadati, baš kao što smo radili prije nekoliko dana protiv Manchester Cityja. Bili smo svjedoci lijepog derbija, a naš posao se nastavlja. Bit ćemo još bolji - rekao je Luigi Delneri, trener gostiju

Foto: ReutersFoto: ReutersU derbi utakmici 6. kola talijanske nogometne Serije A, na San Siru su Inter i Juventus odigrali utakmicu bez pobjednika, ali i pogodaka...

No, ogled definitivno nije bio dosadan, te je bilo sijaset prilika na obje strane koje su ostale neiskorištene što zbog nepreciznosti napadača, ali prije svega odličnih obrana dvaju vratara, Julija Cesara s Interove i Marca Storarija s Juventusove strane.

- Pobijedio je nogomet. Vjerojatno bi bilo realnije da je utakmica završila 1-1 ili 2-2, ali i ovako gledatelji mogu biti zadovoljni. Igrači su bili na visini, suci također - ustvrdio je Dejan Stanković, veznjak Intera.

- Vjerovao sam sastavu koji je tijekom tjedna odigrao odlično protiv Werdera u Ligi prvaka. Milito je ostao na klupi jer je tijekom tjedna bio ozlijeđen i nije bi posve fizički spreman, ali se poslije pokazao krajnje opasnim i drago mi je zbog njega. U svakom slučaju, igrali smo dobro, poštivali dogovor, ali je završilo bez pobjednika. No, nismo nezadovoljni - bio je komentar trenera aktualnog prvaka Italije Rafaela Beniteza.

Zadovoljstvo se moglo očitovati i na drugoj strani.

- Imali smo svoje šanse, imao ih je i Inter, pa je neodlučeno, mislim, najpravedniji kraj dobre utakmice. Defanzivno smo bili dobri. Pokušavali smo napadati, baš kao što smo radili prije nekoliko dana protiv Manchester Cityja. Bili smo svjedoci lijepog derbija, a naš posao se nastavlja. Bit ćemo još bolji - rekao je Luigi Delneri, trener gostiju.

Nakon šestog kola Inter je na ljestvici četvrti sa 11 bodova, dok Juventus ima tri manje, kao i što je i tri pozicije slabiji.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika