04.10.2010. / 08:27

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Imovinsko stanje

Nedavno mi je mama umrla i iza nje je ostao stan pod hipotekom i ja sam jedini nasljednik i još studiram. Zanima me kakve su šanse po pitanju rješavanja svih tih stvari, dokumenata, pravnih pitanja i sl. Voljela bih zadržati stan i mislim da ima šanse da se izvuće kroz iznajmljivanje, ali ne znam koliko će treće osobe imati razumijevanja u potraživanju dugova.

Vama će stan pripasti po nasljeđivanju ali je banka fiducijalni vlasnik dok god postoji hipoteka. Najbolje je da ga odmah iznajmite kako biste bili u mogućnosti plaćati kredit. Razumijevanja nema baš u potpunosti i vi morate uzeti pravnu pomoć kako ne biste napravili grešku u papirologiji. Najbolje je angažirati neku udrugu koja će vam nekako štiti vaša prava a učiniti će to i sam sud ako od njih na ostavinskoj raspravi zatražite pomoć. Važno je da odmah reagirate kako biste podmirivali obaveze. Na žalost nećete izbjeći stres ali korak po korak možete uspjeti.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika