04.10.2010. / 15:37

Autor: Totalsport

Nikica Jelavić otpao, nužna operacija

Nažalost, pregled magnetskom rezonancom, obavljen u bolnici Sestara milosrdnica kod dr. Igora Borića u ponedjeljak, potvrdio je težu ozljedu gležnja Nikice Jelavića. Riječ je o prekinuću sindezmoze desne potkoljenice i nužan je operativni zahvat

Nikica JelavićNikica JelavićPregled magnetskom rezonancom potvrdio je težu ozljedu desne potkoljenice hrvatskog nogometaša Nikice Jelavića, izvješćuje službena internet stranica HNS-a.

Nužan je tako operativni zahvat napadača škotskog prvaka Rangersa, a izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić odlučit će tijekom večeri u ponedjeljak hoće li priključiti nekoga od napadača u svoju momčad, uoči ogleda protiv Izraela u subotu.

Nažalost, pregled magnetskom rezonancom, obavljen u bolnici Sestara milosrdnica kod dr. Igora Borića u ponedjeljak, potvrdio je težu ozljedu gležnja Nikice Jelavića. Riječ je o prekinuću sindezmoze desne potkoljenice i nužan je operativni zahvat koji će u utorak u "Bolnici za ortopediju dr. Nemec" izvršiti prof. Boris Nemec, šef liječničkog tima hrvatske nogometne reprezentacije.

Naime, dr. Zoran Bahtijarević je odmah po saznanju rezultata dijagnostičke obrade kontaktirao liječnika Rangersa, dr. Paula Johnsona, te je dogovoreno da se sutra u Hrvatskoj obavi operativni zahvat kao i proces rehabilitacije, čime će Nikica dobiti najbolji mogući tretman.

Tako su i ovom prigodom, kao i mnogo puta do sada u drugim slučajevima, liječnici europskih klubova pokazali puno povjerenje u liječničku službu hrvatske nogometne reprezentacije, te se zahvalili na brzoj i učinkovitoj reakciji i visokom stupnju profesionalnosti.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika