05.10.2010. / 14:02

Autor: NCL Promo

Pretvorite hobi u uspješan biznis!

Kroz niz članaka i alata doznajte baš sve što je potrebno znati da bi vaš hobi postao uspješan biznis. Kako registrirati poduzeće, koji su hobiji najpogodniji za ostvaranje biznisa, kako se najbolje ispromovirati, kako se piše poslovni plan ili gdje potražiti financijsku injekciju, samo su neka od pitanja na koja Pametna kuna donosi odgovor

Sve što činite i stvarate u slobodno vrijeme može vam donijeti novac. Ako imate i malo poduzetničkog duha, vaš omiljeni hobi može postati i zabavan posao. Na što sve treba obratiti pozornost zna portal pametnakuna.hr .

Imate li nešto čime se bavite u slobodno vrijeme? Sporednu zanimaciju koja vas ispunjava i veseli? Ako je odgovor potvrdan, sigurno ste bar jednom pomislili kako bi radije time zarađivali za život, umjesto što na poslu jedva čekate da odgulite svojih osam sati i zbrišete kući. Na portalu za osobne financije pametnakuna.hr proučite veliki specijal „Iz hobija u posao".

Kroz niz članaka i alata doznajte baš sve što je potrebno znati da bi vaš hobi postao uspješan biznis. Kako registrirati poduzeće, koji su hobiji najpogodniji za ostvaranje biznisa, kako se najbolje ispromovirati, kako se piše poslovni plan ili gdje potražiti financijsku injekciju, samo su neka od pitanja na koja Pametna kuna donosi odgovor. Pročitajte i iskustva četvero ljudi koji su svoj hobi uspješno pretvorili u posao - i pritome se dobro zabavljaju.

„Bitno je zadržati entuzijazam i vjeru u uspjeh svoje ideje, bez obzira na okolinu." - kaže Anton Rudan, popularni „Šumski kuhar", koji se na samostalni pothvat odlučio prije 12 godina i nije požalio.

Osim brojnih savjeta, Pametna kuna donosi i kviz koji će vam otkriti koliko zaista znate o biznisu, kao i nagradnu igru u kojoj vrlo lako možete osvojiti vrijedan laptop - a računalo je nužno kod pokretanja gotovo svakog posla.
Cijeli specijal pročitajte na www.pametnakuna.hr

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika