05.10.2010. / 14:30

Autor: Hina

Stjepan Mesić predsjednik Nadzornog odbora Ingre

Na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora Ingre na mjesto predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Stjepan Mesić, dok je dosadašnji predsjednik tog tijela Danijel Režek imenovan zamjenikom predsjednika Nadzornog odbora

Stjepan MesićStjepan MesićGrađevinska tvrtka Ingra izvijestila je kako je za predsjednika Nadzornog odbora te kompanije imenovan Stjepan Mesić, bivši predsjednik Republike Hrvatske.

Na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora Ingre na mjesto predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Stjepan Mesić, dok je dosadašnji predsjednik tog tijela Danijel Režek imenovan zamjenikom predsjednika Nadzornog odbora, navodi se u obavijesti Ingre objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Na sjednici Nadzornog odbora, kako se dodaje, raspravljalo se i o poslovnoj strategiji Ingre u zemlji i inozemstvu, s posebnim naglaskom na tradicionalna tržišta Ingre. Glavna skupština Ingre Stjepana Mesića izabrala je za člana Nadzornog odbora 22. srpnja ove godine.

Glavnoj je skupštini to imenovanje predložila Uprava Ingre sredinom lipnja, a obrazložili su to Mesićevim opredjeljenjem za izvoz kao bitnu sastavnicu hrvatskog gospodarstva koje je iskazivao tijekom svoje političke karijere te njegovim iskustvom, vezama i poznavanjem stanja na Ingrinim izvoznim tržištima.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika