06.10.2010. / 09:35

Autor: Hina , Nacional.hr

'MOL nije Vladi dostavio svu suglasnost za objavu glavnog ugovora, ne žele odgovarati za štetu'

'Vlada RH ne može pristati na takva ograničenja i čim od MOL-a dobije potpunu suglasnost za objavu navedenog Ugovora, osobito u pogledu odgovornosti za štetu, Vlada RH će Ugovor i objaviti, stoji na kraju priopćenja iz Ministarstva gospodarstva'

Jadranka KosorJadranka KosorMinistarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva opovrgnulo je danas pojedine medijske napise po kojima Vlada RH nije voljna javno objaviti Glavni ugovor o plinskom poslovanju potpisan između MOL-a i Vlade RH iz 2009., iako je od MOL-a za tu objavu dobila potrebnu suglasnost.

"Nije točno da Vlada RH ne želi objaviti navedeni Ugovor. Također, nije točno niti da je MOL Vladi RH dostavio potrebnu suglasnost za tu objavu", ističe se reagiranju Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i dodaje da im je MOL dostavio informaciju o davanju preliminarne suglasnosti za objavu Ugovora, ali s jasnim ograničenjima vezanim za objavu teksta u cijelostii.

Pored toga, navodi se dalje u priopćenju, MOL jasno daje do znanja da se odriče bilo kakve odgovornosti za eventualnu štetu koja bi mogla nastati prema trećima, tj. svu odgovornost za objavu snosila bi Vlada RH.

Vlada RH ne može pristati na takva ograničenja i čim od MOL-a dobije potpunu suglasnost za objavu navedenog Ugovora, osobito u pogledu odgovornosti za štetu, Vlada RH će Ugovor i objaviti, stoji na kraju priopćenja iz Ministarstva gospodarstva.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 06.10.10. 10:29

jebo te mol. objavila bi ugovor ali ti oni ne daju, a on je kako veliš štetan za nas. ako je štetan za nas onda je netko kod nas imao koristi od toga. dakle, tajiti ugovor nije interesantno molu nego našoj vrhuški.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 06.10.10. 12:29

Molit ću da se objavi i ugovor o kupoprodaji Slobodne Dalmacije EPH-u.Isti se također ne objavljuje,uz obrazloženje,da druga strana,dakle EPH,to ne želi.Zašto ne željeti da se zna, ako je sve pošteno odrađeno?Poslije će biti,nisam bila na sjednici,nisam pročitao,bio sam u WC-u...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika