06.10.2010. / 14:21

Autor: Hina

Vlasnici farme riže Jacksonov lik koriste kao strašilo za ptice

Dva strašila odjevena su u kostime vrlo slične onima koje je Jackson nosio u vrijeme hita "Thriller" i čak su i postavljena u poze kakve je poznati izvođač zauzimao tijekom plesa

Foto: dailychilli.comFoto: dailychilli.comVlasnici farme riže na Tajvanu pokušavaju priručnom metodom otjerati gladne ptice - njihovo strašilo odjeveno je poput Kralja popa Michaela Jacksona.

Dva strašila odjevena su u kostime vrlo slične onima koje je Jackson nosio u vrijeme hita "Thriller" i čak su i postavljena u poze kakve je poznati izvođač zauzimao tijekom plesa. Suvlasnik farme, 30-godišnji prodavač i obožavatelj Jacksona Lee Ping-hsing, kaže da je na zamisao o ovakvom odijevanju strašila došao kad je vidio da njegov otac tijekom žetve svaki dan ide u polje da bi potjerao ptice. Nisu svi u obitelji zadovoljni ovim potezom.

"Na mene se izvikao djed koji misli da bi Jacksonov duh mogao doći progoniti nas", kazao je Lee Ping-hsing. "Ali ja mislim da bi bilo lijepo kad bi on navratio", dodao je.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika